06 51904951 info@arismolenaar.nl

bouwbedrijf

aris molenaar

Bouwen met vertrouwen

ONZE REFERENTIES

Nieuwbouw grote schuur – Twee-onder-een-kap woning in Westzaan

We hebben een schuur laten plaatsen omdat de oude verrot was en vervangen moest worden. Via de kinderen van ons en van Aris kenden we het bedrijf al, daarbij volgden we hem op Facebook en samen maakte dit dat we Bouwbedrijf Aris Molenaar hebben gebeld om een offerte te maken. We zagen tegen het uitgraven van het grondwerk op en of dit goed stand zou houden tot de fundering erin kon. Door de goede adviezen van Aris en het snelle schakelen bij een tegenslag tijdens het heien is het allemaal prima verlopen. 

De manier waarop het werk is uitgevoerd vinden we echt geweldig. Er is vakwerk geleverd in zeer korte tijd en zeer netjes. Eerlijk gezegd kunnen we geen verbeterpunten bedenken. Bouwbedrijf Aris Molenaar is uniek in zijn vakmanschap. Het zijn zeer vakkundige en nette werkers met goede adviezen en leveren hoge kwaliteit.

Realiseren mantelzorgwoning en woning- Voormalige boerderij in Wieringerwerf

Wij zochten een aannemer met een betrouwbare uitstraling, die in goed overleg kon meedenken bij de realisatie van onze verbouwing. Dit was een 3-delig project, waarbij wij eerst inpandig een mantelzorgwoning wilden realiseren. Daarna hebben wij de bestaande woning volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en nieuwe kozijnen. Bij het laatste deel van het project hebben wij onze woning uitgebreid met extra slaapkamers en een badkamer, uit een deel van de schuur in  onze boerderij.

Wij zijn bedreven zelfklussers, maar de schaal van dit project was dusdanig groot dat we daar wel een beetje tegenop zagen. Ook beschikten wij niet over de expertise om grootschalig en snel de wijzigingen uit te voeren. Vooral de volgorde van de wijzigingen was voor ons een grote drempel. Aris heeft meegedacht in de aanpak van verbouwing. Zijn voorstellen onderbouwt hij met vakkennis, waardoor keuzes maken een stuk makkelijker gaat.

De verbouwing hebben wij in alle stadia ervaren als overzichtelijk en netjes. Ze zorgen voor een georganiseerde, opgeruimde bouwplaats. In de omgang zijn de mensen die je over de vloer krijgt vriendelijk, persoonlijk en zijn op gepaste wijze aanwezig.

Wij zijn blij dat wij hebben gekozen om samen te werken met Aris. Hij maakt heldere afspraken die hij nakomt. Ook het overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen is beknopt. Dit geeft vertrouwen en een goed overzicht van de verbouwing. Het werk is naar absolute tevredenheid uitgevoerd.

Bouwbedrijf Aris Molenaar is uniek in persoonlijke aanpak en de communicatie met de klant. Een betrokken aannemer met brede kennis en een meedenkende houding.

Realiseren nieuwe aanbouw met 2 verdiepingen – Vrijstaande woning Andijk

Wij wilden graag de bestaande uitbouw achter de woning slopen om opnieuw op te bouwen vanwege de slechte isolatie. Daarnaast wilden wij op de aanbouw een opbouw om meer slaapkamers/woonruimte te creëren. Al deze werkzaamheden hebben we laten uitvoeren door Bouwbedrijf Aris Molenaar, omdat wij het goed en professioneel gebouwd wilden hebben.

Er is heldere communicatie. Aris dacht mee over de haalbaarheid van onze wensen en stelde zo nodig betere alternatieven voor. Tussentijdse oplossingen, aanpassingen of alternatieven werden ook altijd eerst voorgelegd en besproken en wij werden op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces. Erg interessant om te zien hoe het werk steeds verder is gevorderd. Het zijn fijne vakmensen om op je erf en in je woning te hebben. Ze hebben gezorgd voor een prachtig eindresultaat en hoge kwaliteit van afwerking.

Tijdens de verbouwing bleven wij in huis wonen. Omdat het een vrij groot project was zagen wij er wel tegenop om tussen de bouwmaterialen te wonen, maar het is ons alles meegevallen. Er werd zeer netjes gewerkt en aan het einde van de dag werd keurig opgeruimd, zodat ook de kinderen weer in de tuin konden spelen en wij onze woonruimte weer deels terugkregen. Dat hier oog voor was was erg fijn.

Als je voor Bouwbedrijf Aris Molenaar kiest, kies je voor een persoonlijke en klantgerichte werkwijze. Er is tijdens het werk flexibiliteit voor tussentijdse veranderingen. Een professioneel en klantvriendelijk bedrijf met harde werkers en oog voor detail in de afwerking.

Plaatsen hoekaanbouw Bewoners – Hoekwoning Assendelft

Meer ruimte beneden was erg welkom bij ons en het was een keuze tussen verhuizen of verbouwen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een hoekuitbouw van 38 m2. We hadden al werk voorbij zien komen van Bouwbedrijf Aris Molenaar op Facebook en omdat Aris altijd als zeer integer overkwam wilden we dat hij ook een offerte zou opstellen.

We zagen er wel tegenop hoe lang de verbouwing zou gaan duren en hoeveel ‘last’ wij daarvan zouden ondervinden in ons dagelijks leven, maar het uitvoeren van het werk was echt meer dan uitstekend! Wat een vakmannen zijn Aris en Jan Willem. Waar wij soms wel dachten, dat is wel goed zo, gingen zij toch nog een tandje verder om het perfect te krijgen. Het is echt geworden wat we wilden. Ook omdat Aris met ons mee heeft gedacht over zaken die niet bij ons opkwamen, maar wel essentieel bleken. Eigenlijk kregen we meer dan wij wilden!

Hier wat dingen waardoor wij enorm blij zijn dat we voor Bouwbedrijf Aris Molenaar hebben gekozen:

 1. Perfect op maat gemaakte offerte
 2. Meedenken over oplossingen
 3. Zoeken naar alternatieven op het moment dat wat wij in eerste instantie wilden niet mogelijk bleek
 4. De persoonlijke benadering en aanpak
 5. Perfect nakomen van afspraken
 6. Binnen het afgesproken budget blijven
 7. Binnen de afgesproken tijdslijn blijven
 8. Elke dag perfect op tijd, maar ook even doorgaan aan het einde van de dag wanneer dit nodig bleek
 9. Het gebruik van uitstekend gekwalificeerd personeel
 10. Gebruik van hoogwaardig materiaal en gereedschap
 11. Oog voor detail (voorbeeld: de kleur van de stenen en de manier van metselen, zodat dit zo dicht mogelijk bij het origineel komt)
 12. Iedere dag de werkplek keurig achtergelaten

We hebben geen vergelijkingsmateriaal, maar van de verhalen die ik links en rechts hoor en problemen die anderen ondervinden met aannemers, mogen wij echt in onze handen knijpen dat alles bij ons zo soepel is verlopen. Door een uitstekende communicatie en voorbereiding met de juiste keuze in materialen en onderaannemers. En bovenal de vakkundigheid van Aris en Jan Willem is voor ons de verbouwing geheel naar wens verlopen en is de overlast tot het minimum beperkt gebleven.

Bouwbedrijf Aris Molenaar in het kort? Hoge kwaliteit, vakkundig, oog voor detail, afspraak is afspraak, vriendelijk en servicegericht.

Plaatsen dakraam – Woning in Wijk bij Duurstede

Wij kennen Bouwbedrijf Aris Molenaar al meer dan een decennia. Ze hebben meerdere klussen voor ons uitgevoerd; uitbouw, badkamer in vorige huis en in het huidige huis een keuken, muren gestuukt.

Al tijden speelden we in ons hoofd met plaatsen van een dakraam op onze zolder. De zolder is donker en warm in de zomer, bovendien waren wij de enige in het rijtje van onze straat die geen dakraam hadden. De wasmachine staat op zolder en zonder dakraam betekende dit altijd dat het licht aan moest. We hebben besloten het dakraam te laten plaatsen waardoor er een zee van licht is ontstaan.

Ook het plaatsen van het dakraam door Aris hebben we weer als zeer prettig ervaren. Na plaatsing van het dakraam is de zolder netjes opgeruimd achter gelaten. Ze zijn uniek in de wijze van werken; afspraken nakomen, heldere communicatie vooraf en tijdens de klus. Ook de nazorg is goed. Wat ik met name fijn vind is de wijze van werken, schoon, netjes en de arbeidsplek achterlaten zoals vooraf aangetroffen. Een echte partner voor en tijdens de klussen die wij willen uitvoeren. Eerlijk, betrouwbaar en netjes.

Vervangen schoorsteen en dakkapel – twee-onder-een-kap woning in Doorn

Voor het vervangen van een hoge schoorsteen en het vervangen van ons dakkapel zijn bij Bouwbedrijf Aris Molenaar gekomen via onze buren. Ze hadden bij hen grote klussen uitgevoerd en dat zag er zeer professioneel uit en wekte vertrouwen.

De uitvoering ging heel soepel: afspraak is afspraak bij Aris, keurig gewerkt, alles opgeruimd en binnen de afgesproken tijd. We waren echt verheugd dat het allemaal naar tevredenheid is gemaakt.

Aris denkt mee en geeft advies over onverwachte zaken (het is tenslotte een oud huis). De schoorsteen is volledig in authentieke staat vervangen. Het dakkapel is beter geïsoleerd dan voorheen, de afwerking binnen is strakker geworden en fijn dat het zinkwerk keurig is aangebracht. Je besteed een klus uit en dat kost geld uiteraard, maar als het dan naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd, dan is het dat dubbel en dwars waard.

Blij met Bouwbedrijf Aris Molenaar. Mannen zijn prettig in de omgang, zijn harde werkers, zijn echt vakmannen en gebruiken kwalitatief goede materialen. Verbeterpunten zijn er altijd, dat heb ik in mijn vakgebied ook en ik weet zeker dat Molenaar daar voortdurend aan werkt, daarvoor zijn het vaklui. Voorgaande zegt voldoende: snel vakkundig, no nonsens en goed in de omgang. Betrouwbaar!

Totale renovatie – Rijksmonument uit de 18e eeuw in Westzaan

Aris heeft ons huis in 2016 helemaal gerenoveerd van binnen en vanaf toen doet hij alles wat er is aan onderhoud en vernieuwing. We wisten goed wat we wilden, maar we waren natuurlijk wel onervaren ‘projectontwikkelaars’. Na meerdere offertes te hebben aangevraagd heeft Aris uiteindelijk ‘gewonnen’. Goede kwaliteit-prijsverhouding en we hadden er vertrouwen in.  

Wat heel prettig is aan werken met Aris is dat hij glashelder communiceert. Dat maakte het voor ons een stuk makkelijker. Het hielp heel erg dat hij steeds de juiste vragen stelde en waarschuwde als er dingen waren waar we aan moesten denken. Wat ook heel prettig was, is dat Aris niet alleen hoge eisen stelt aan wat hij zelf doet, maar ook hoge eisen stelt aan iedereen die hij zelf inhuurt. Zo kregen we alleen maar vaklui langs, zoals bijvoorbeeld de metselaar en de schilders, geen prutsers.  

Eigenlijk hebben we geen verbeterpunten wat het werk betreft. Als eenpitter ben je niet altijd meteen aan de beurt als je wat wilt laten doen, maar dat begrijpen we wel en daar kun je rekening mee houden. We hebben het werk als heel plezierig ervaren, vooral omdat Aris zo duidelijk is en we hebben zeker gekregen wat we wilden. Een geweldig huis! 

Hoe we Bouwbedrijf Aris Molenaar in een paar woorden zouden omschrijven? 

Zorgvuldig, netjes, werkt schoon en precies, komt beloftes goed na, houd zich aan afspraken.

Zeer luxe totale renovatie – Woning Purmerend

We hebben Bouwbedrijf Aris Molenaar ingeschakeld omdat het huis dat wij nieuw gekocht hadden niet onze smaak was en de indeling niet helemaal paste bij onze wensen. We wilden het zo verbouwen dat we er minstens 20 jaar met plezier mee toe konden. In dit geval door o.a. een aantal muren te verplaatsen, een verlaagd plafond met spots toe te voegen, domotica voorbereiding, nieuwe binnendeuren door het hele huis, een nieuwe badkamer, voorbereiding voor onze nieuwe keuken en nieuwe vloer en al het schilderwerk in huis. De kwaliteit van afwerking het belangrijkst voor ons.

Aris is onze zwager en dus wisten wij hoe hij zijn werk uitvoert en dat hij het contact met de onderaannemers goed regelt, alle vertrouwen dus. Toch wisten we van de onderaannemers natuurlijk niet wat voor werk die leverden. We gingen echt voor een luxe kwalitatief hoogstaande afwerking. De details qua elektra en muurkleuren die wij erg belangrijk vonden spookten steeds door ons hoofd en we dachten dat we daar wellicht extra bovenop moesten zitten. Gelukkig zijn deze zorgen weggenomen omdat Aris zelf goed luisterde naar onze wensen en echt werkt met mensen die er net zo instaan als hij. Natuurlijk kijk je als klant nog of het naar je zin is, maar je hoeft er helemaal niet bovenop te zitten want het letten op details in afwerking wordt gewoon uit handen genomen.

De verbouwing was groot en duurde daardoor een paar maanden, maar er werd constant hard gewerkt en de bouwplaats werd iedere avond weer schoon achtergelaten. Het schilderwerk was uiteindelijk op een paar punten nog niet netjes, maar daar is de schilder voor teruggekomen en heeft het netjes geregeld. Daarbij waren waren door Corona een paar zaken qua elektra wat vertraagd, maar verder is alles wat wij ervan hadden verwacht en zelfs nog meer. Telkens als Aris iets tegenkwam waar keuzes in te maken waren of waarvan hij dacht dat het nóg mooier of beter kon, dan vroeg hij aan ons hoe wij het wilden. Het is echt ons huis geworden.

Je kunt erop vertrouwen dat Bouwbedrijf Aris Molenaar weet wat hij doet en dat zaken worden aangepakt als je ergens niet 100% tevreden over bent. Aris zorgt ervoor dat je uiteindelijk helemaal tevreden bent, ook als daar wat meer werk voor verzet moet worden!

Bouwbedrijf Aris Molenaar in een paar woorden? Betrouwbaar, fijn om mee te communiceren, vakmannen en zeer netjes.

Aanpassen draagconstructie en verbouwing benedenverdieping – Woning Uitgeest

Wij hebben onze beneden verdieping laten verbouwen door Aris en zijn team. Vanaf het begin voelde het al goed. No nonses gesprek, meedenken met ons, opties geven om zo ook kosten te besparen zonder dat het ten koste ging van kwaliteit. Van offerte, voorbereiding, planning, uitvoering tot aan de oplevering, alles is perfect en naar wens verlopen. De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat mag er wezen. We zijn er zeer blij mee. Mochten wij nog meer dingen willen laten verbouwen aan ons huis, dan vertrouwen wij blind op Aris.

Ik wil graag eens vrijblijvend met jullie om de tafel

Bouwbedrijf Aris Molenaar

Havenstraat 36
1736 KE Zijdewind (NH)
06-51904951
info@arismolenaar.nl

KvK 75478129
BTW-nummer NL001917385B05

Over ons

Wij zijn gevestigd in Zijdewind (NH), maar ons werkgebied is zeer breed en eigenlijk alles binnen een straal van 2 uur. We werken niet alleen in provincie Noord-Holland, maar ook regelmatig in Utrecht en Gelderland en Zuid-Holland. Waar we recent klussen hebben uitgevoerd? Hollands Kroon, West-Friesland, Zaanstad, Hilversum, Soest, Barneveld en zelfs in Apeldoorn.