06 51904951 info@arismolenaar.nl

bouwbedrijf

aris molenaar

Bouwen met vertrouwen

ONZE REFERENTIES

Bewoners rijksmonument uit de 18e eeuw in Westzaan – totale renovatie

Aris heeft ons huis in 2016 helemaal gerenoveerd van binnen en vanaf toen doet hij alles wat er is aan onderhoud en vernieuwing. We wisten goed wat we wilden, maar we waren natuurlijk wel onervaren ‘projectontwikkelaars’. Na meerdere offertes te hebben aangevraagd heeft Aris uiteindelijk ‘gewonnen’. Goede kwaliteit-prijsverhouding en we hadden er vertrouwen in.  

Wat heel prettig is aan werken met Aris is dat hij glashelder communiceert. Dat maakte het voor ons een stuk makkelijker. Het hielp heel erg dat hij steeds de juiste vragen stelde en waarschuwde als er dingen waren waar we aan moesten denken. Wat ook heel prettig was, is dat Aris niet alleen hoge eisen stelt aan wat hij zelf doet, maar ook hoge eisen stelt aan iedereen die hij zelf inhuurt. Zo kregen we alleen maar vaklui langs, zoals bijvoorbeeld de metselaar en de schilders, geen prutsers.  

Eigenlijk hebben we geen verbeterpunten wat het werk betreft. Als eenpitter ben je niet altijd meteen aan de beurt als je wat wilt laten doen, maar dat begrijpen we wel en daar kun je rekening mee houden. We hebben het werk als heel plezierig ervaren, vooral omdat Aris zo duidelijk is en we hebben zeker gekregen wat we wilden. Een geweldig huis! 

Hoe we Bouwbedrijf Aris Molenaar in een paar woorden zouden omschrijven? 

Zorgvuldig, netjes, werkt schoon en precies, komt beloftes goed na, houd zich aan afspraken.

Bewoners boerderij in Wieringerwerf – realiseren mantelzorgwoning en woning

Wij zochten een aannemer met een betrouwbare uitstraling, die in goed overleg kon meedenken bij de realisatie van onze verbouwing. Dit was een 3-delig project, waarbij wij eerst inpandig een mantelzorgwoning wilden realiseren. Daarna hebben wij de bestaande woning volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en nieuwe kozijnen. Bij het laatste deel van het project hebben wij onze woning uitgebreid met extra slaapkamers en een badkamer, uit een deel van de schuur in  onze boerderij.

Wij zijn bedreven zelfklussers, maar de schaal van dit project was dusdanig groot dat we daar wel een beetje tegenop zagen. Ook beschikten wij niet over de expertise om grootschalig en snel de wijzigingen uit te voeren. Vooral de volgorde van de wijzigingen was voor ons een grote drempel. Aris heeft meegedacht in de aanpak van verbouwing. Zijn voorstellen onderbouwt hij met vakkennis, waardoor keuzes maken een stuk makkelijker gaat.

De verbouwing hebben wij in alle stadia ervaren als overzichtelijk en netjes. Ze zorgen voor een georganiseerde, opgeruimde bouwplaats. In de omgang zijn de mensen die je over de vloer krijgt vriendelijk, persoonlijk en zijn op gepaste wijze aanwezig.

Wij zijn blij dat wij hebben gekozen om samen te werken met Aris. Hij maakt heldere afspraken die hij nakomt. Ook het overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen is beknopt. Dit geeft vertrouwen en een goed overzicht van de verbouwing. Het werk is naar absolute tevredenheid uitgevoerd.

Bouwbedrijf Aris Molenaar is uniek in persoonlijke aanpak en de communicatie met de klant. Een betrokken aannemer met brede kennis en een meedenkende houding.

Bewoners vrijstaande woning Andijk – realiseren nieuwe aanbouw met 2 verdiepingen

Wij wilden graag de bestaande uitbouw achter de woning slopen om opnieuw op te bouwen vanwege de slechte isolatie. Daarnaast wilden wij op de aanbouw een opbouw om meer slaapkamers/woonruimte te creëren. Al deze werkzaamheden hebben we laten uitvoeren door Bouwbedrijf Aris Molenaar, omdat wij het goed en professioneel gebouwd wilden hebben.

Er is heldere communicatie. Aris dacht mee over de haalbaarheid van onze wensen en stelde zo nodig betere alternatieven voor. Tussentijdse oplossingen, aanpassingen of alternatieven werden ook altijd eerst voorgelegd en besproken en wij werden op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces. Erg interessant om te zien hoe het werk steeds verder is gevorderd. Het zijn fijne vakmensen om op je erf en in je woning te hebben. Ze hebben gezorgd voor een prachtig eindresultaat en hoge kwaliteit van afwerking.

Tijdens de verbouwing bleven wij in huis wonen. Omdat het een vrij groot project was zagen wij er wel tegenop om tussen de bouwmaterialen te wonen, maar het is ons alles meegevallen. Er werd zeer netjes gewerkt en aan het einde van de dag werd keurig opgeruimd, zodat ook de kinderen weer in de tuin konden spelen en wij onze woonruimte weer deels terugkregen. Dat hier oog voor was was erg fijn.

Als je voor Bouwbedrijf Aris Molenaar kiest, kies je voor een persoonlijke en klantgerichte werkwijze. Er is tijdens het werk flexibiliteit voor tussentijdse veranderingen. Een professioneel en klantvriendelijk bedrijf met harde werkers en oog voor detail in de afwerking.

Bewoners hoekwoning Assendelft – plaatsen hoekaanbouw

Meer ruimte beneden was erg welkom bij ons en het was een keuze tussen verhuizen of verbouwen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een hoekuitbouw van 38 m2. We hadden al werk voorbij zien komen van Bouwbedrijf Aris Molenaar op Facebook en omdat Aris altijd als zeer integer overkwam wilden we dat hij ook een offerte zou opstellen.

We zagen er wel tegenop hoe lang de verbouwing zou gaan duren en hoeveel ‘last’ wij daarvan zouden ondervinden in ons dagelijks leven, maar het uitvoeren van het werk was echt meer dan uitstekend! Wat een vakmannen zijn Aris en Jan Willem. Waar wij soms wel dachten, dat is wel goed zo, gingen zij toch nog een tandje verder om het perfect te krijgen. Het is echt geworden wat we wilden. Ook omdat Aris met ons mee heeft gedacht over zaken die niet bij ons opkwamen, maar wel essentieel bleken. Eigenlijk kregen we meer dan wij wilden!

Hier wat dingen waardoor wij enorm blij zijn dat we voor Bouwbedrijf Aris Molenaar hebben gekozen:

 1. Perfect op maat gemaakte offerte
 2. Meedenken over oplossingen
 3. Zoeken naar alternatieven op het moment dat wat wij in eerste instantie wilden niet mogelijk bleek
 4. De persoonlijke benadering en aanpak
 5. Perfect nakomen van afspraken
 6. Binnen het afgesproken budget blijven
 7. Binnen de afgesproken tijdslijn blijven
 8. Elke dag perfect op tijd, maar ook even doorgaan aan het einde van de dag wanneer dit nodig bleek
 9. Het gebruik van uitstekend gekwalificeerd personeel
 10. Gebruik van hoogwaardig materiaal en gereedschap
 11. Oog voor detail (voorbeeld: de kleur van de stenen en de manier van metselen, zodat dit zo dicht mogelijk bij het origineel komt)
 12. Iedere dag de werkplek keurig achtergelaten

We hebben geen vergelijkingsmateriaal, maar van de verhalen die ik links en rechts hoor en problemen die anderen ondervinden met aannemers, mogen wij echt in onze handen knijpen dat alles bij ons zo soepel is verlopen. Door een uitstekende communicatie en voorbereiding met de juiste keuze in materialen en onderaannemers. En bovenal de vakkundigheid van Aris en Jan Willem is voor ons de verbouwing geheel naar wens verlopen en is de overlast tot het minimum beperkt gebleven.

Bouwbedrijf Aris Molenaar in het kort? Hoge kwaliteit, vakkundig, oog voor detail, afspraak is afspraak, vriendelijk en servicegericht.

Bewoners woning Uitgeest – Aanpassen draagconstructie en verbouwing benedenverdieping

Wij hebben onze beneden verdieping laten verbouwen door Aris en zijn team. Vanaf het begin voelde het al goed. No nonses gesprek, meedenken met ons, opties geven om zo ook kosten te besparen zonder dat het ten koste ging van kwaliteit. Van offerte, voorbereiding, planning, uitvoering tot aan de oplevering, alles is perfect en naar wens verlopen. De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat mag er wezen. We zijn er zeer blij mee. Mochten wij nog meer dingen willen laten verbouwen aan ons huis, dan vertrouwen wij blind op Aris.

Ik wil graag eens vrijblijvend met jullie om de tafel

Bouwbedrijf Aris Molenaar

Havenstraat 36
1736 KE Zijdewind (NH)
06-51904951
info@arismolenaar.nl

KvK 75478129
BTW-nummer NL001917385B05

Over ons

Wij zijn gevestigd in Zijdewind (NH), maar ons werkgebied is zeer breed en eigenlijk alles binnen een straal van 2 uur. We werken niet alleen in provincie Noord-Holland, maar ook regelmatig in Utrecht en Gelderland en Zuid-Holland. Waar we recent klussen hebben uitgevoerd? Hollands Kroon, West-Friesland, Zaanstad, Hilversum, Soest, Barneveld en zelfs in Apeldoorn.