06 51904951 info@arismolenaar.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN FAQ

Kan ik een offerte aanvragen?

Dat kan zeker! Wij begrijpen heel goed dat er eerst goed op een rij moet staan wat de kosten zijn om goed in te kunnen schatten of je echt aan de slag wilt en kunt gaan. Wij maken nooit een schatting zonder het werk gezien te hebben en plannen altijd een bezoek voor we een offerte maken. Gaat het om nieuwbouw? Ook dan plannen wij een bezoek om de plannen door te spreken. Aan de hand hiervan zorgen wij voor een open en transparante offerte. De opdracht is pas officieel na het zetten van een handtekening.

Moeten we thuisblijven als er werk wordt uitgevoerd?

Zeker niet. Het is de bedoeling dat wij alles uit handen nemen en jullie er geen omkijken naar hebben. Wij vinden het heel belangrijk dat jullie vertrouwen in ons hebben en dit ook met een gerust hart kunnen doen. Wij hechten heel veel waarde aan vertrouwen in elkaar van beide kanten. Voelt het voor jullie niet oké als wij er wel zijn en jullie niet? Dan zijn wij wellicht niet de juiste match.

Wanneer kunnen jullie de verbouwing beginnen?

Aanvang van de verbouwing is altijd in overleg. Het hangt af van hoe groot de klus is en hoe vol onze planning al zit.

Wat is jullie werkgebied?

Eigenlijk alles in een straal van 2 uur vanaf Zijdewind (NH). Wij hebben onder andere werken uitgevoerd in: Andijk, Wieringerwerf, Hoorn, Zijdewind en omstreken, Zaanstad (Assendelft, Westzaan, Zaandijk, Wormerveer, Zaandam, Krommenie en Koog aan de Zaan), Hilversum, Baarn, Soest, Amersfoort, Utrecht, Woudenberg, Barneveld.

Dus of het nu gaat om Hollands Kroon, West-Friesland, Schagen, Zaanstad, Utrecht enzovoort. Bel ons gerust als je twijfelt of wij bij jou langskomen!

Hoe snel kunnen we een offerte verwachten?

Doordat wij met een kleine vast team werken en de planning op dit moment ontzettend vol zit kan het even duren voor de offerte bij je binnen is. Dit hangt ook af van de grootte van de klus. Wij maken liever niet even snel grove schattingen, maar bieden graag een duidelijke, uitgebreide offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zijn er geen open eindjes. Als we bij je langskomen zullen we aangeven wanneer je de offerte ongeveer kunt verwachten.

Werken jullie ook met materialen aangeleverd door de opdrachtgever?

Dit gebeurt een enkele keer. Bij zelf aangeleverde materialen kunnen wij geen garantie bieden na verwerking en moeten de materialen van tevoren door jullie gecontroleerd worden op schade. Ook moeten de materialen op tijd en juist zijn geleverd anders zorgt dit voor vertraging waarvoor wij de verantwoording niet dragen.

Heel vaak is de conclusie aan het eind van het werk dat de opdrachtgever goedkoper uit geweest zou zijn als hij alles door ons had laten bestellen. De planning verloopt soepel, alle materialen zijn compleet en in orde en geen van de partijen komt uiteindelijk voor vervelende en onnodige verassingen te staan.

Bouwen jullie volgens bouwbesluit?

Wij bouwen altijd volgens bouwbesluit. Kwaliteit staat bij ons voorop. Ook bij de dingen die je na afwerking niet meer ziet. Je weet bij ons dat je krijgt wat volgens de normen wordt verwacht. Is de wens van jou om af te wijken van de geldende normen (bijv. bij dikte van isolatie), dan zullen we de consequenties hiervan altijd van tevoren met je bespreken.

Regelen jullie ook de benodigde vergunningen?

Dit doen we niet. We kunnen uiteraard helpen bij het vinden van de juiste partij voor het maken van de benodigde tekeningen. Het vervolgens indienen van de tekeningen en het aanvragen van de vergunning ligt bij jullie zelf.

Waar wij voor staan:

N

Uniek in persoonlijke aandacht

N

Heldere communicatie

N

Geen zorgen en verrassingen

N

Betrouwbaar

N

Vaste vertrouwde gezichten

Waar wij voor staan:

N

Kwaliteit en oog voor detail

N

Houden ons aan afspraken

N

Bijzonder vakmanschap

N

Meedenkend

N

Enthousiasme en passie voor ons vak

Bouwbedrijf Aris Molenaar

Havenstraat 36
1736 KE Zijdewind (NH)
06-51904951
info@arismolenaar.nl

KvK 75478129
BTW-nummer NL001917385B05

Over ons

Wij zijn gevestigd in Zijdewind (NH), maar ons werkgebied is zeer breed en eigenlijk alles binnen een straal van 2 uur. We werken niet alleen in provincie Noord-Holland, maar ook regelmatig in Utrecht en Gelderland en Zuid-Holland. Waar we recent klussen hebben uitgevoerd? Hollands Kroon, West-Friesland, Zaanstad, Hilversum, Soest, Barneveld en zelfs in Apeldoorn.