06 51904951 info@arismolenaar.nl

bouwbedrijf

aris molenaar

Bouwen met vertrouwen

Dit zijn wij

Wij zijn een klein bouwbedrijf en zijn in 2003 begonnen als afbouw- en onderhoudsbedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf dat alles uit handen kan nemen.

Door jarenlange ervaring op de werkvloer weten wij precies waar wij het over hebben, zijn we erg flexibel en kunnen in het werk altijd direct schakelen. Van begin tot eind heb je contact met Aris. Hij is niet alleen contactpersoon en zorgt voor een offerte, maar hij bouwt mee aan iedere klus en op iedere locatie. Dit zorgt voor rust, veel persoonlijk contact en korte lijntjes. Daarbij werken wij met vaste onderaannemers en zie je dus steeds dezelfde gezichten tijdens het werk. Transparantie, contact en aandacht vinden wij belangrijk als er bij jou gebouwd wordt!

Wat je krijgt als je met ons aan de slag gaat? Transparantie, hoge kwaliteit, bijzonder vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, eerlijkheid en vooral geen zorgen en verassingen. Iedereen die bij of voor ons werkt kiezen we zorgvuldig uit en heeft dezelfde standaard als wij. Allemaal doen we ons werk met enthousiasme, passie voor het vak, zijn heel precies, opgeruimd en leveren nét een beetje meer.

afspraak maken?

Bouwbedrijf Aris Molenaar

Havenstraat 36
1736 KE Zijdewind (NH)
06-51904951
info@arismolenaar.nl

KvK 75478129
BTW-nummer NL001917385B05

Over ons

Wij zijn gevestigd in Zijdewind (NH), maar ons werkgebied is zeer breed en eigenlijk alles binnen een straal van 2 uur. We werken niet alleen in provincie Noord-Holland, maar ook regelmatig in Utrecht en Gelderland en Zuid-Holland. Waar we recent klussen hebben uitgevoerd? Hollands Kroon, West-Friesland, Zaanstad, Hilversum, Soest, Barneveld en zelfs in Apeldoorn.