06 51904951 info@arismolenaar.nl

bouwbedrijf

aris molenaar

Bouwen met vertrouwen

Dit kunnen we allemaal voor je doen

Of het nu gaat om totale nieuwbouw, een aanbouw, een opbouw, een dakkapel, een dakraam, isolatie, stukadoorswerk, tegelwerk of een compleet nieuwe badkamer, wc of keuken. Wij denken mee, maken een transparante en vrijblijvende offerte. Wij plannen, organiseren, voeren uit en leveren op. Samen met jou bouwen met vertrouwen!

Heel graag nemen wij alle zorgen die je hebt, voor en tijdens het realiseren van het werk, uit handen, zodat je alleen maar hoeft uit te kijken naar een prachtig eindresultaat. Wij worden er blij van om samen met jou het maatwerk te creëren waar je naar op zoek bent.

 

Van begin tot eind denken we met je mee, geven je oprecht eerlijk advies, maken een volledige offerte en natuurlijk heb je geen enkele zorgen om het bouwproces.

Nieuwbouw

Wil je een grote woonkamer, een atelier in je achtertuin, een mantelzorgwoning of een mega schuur om je hobby uit te kunnen oefenen? Wanneer jij weet wat je wilt kunnen wij aan de slag. Leg je bouwplannen aan ons voor dan denken wij graag met je mee. Zelfs zonder uitgebreide tekeningen krijg je bij ons het resultaat dat je wilt.

Bekijk hier onze projecten

Verbouw

De laatste jaren zien we meer en meer mensen die niet verhuizen, maar kiezen voor verbouw. Vanaf de eerste plannen kunnen we met je meedenken en kun je met ons sparren. Wij weten als geen ander wij welke stappen je moet zetten om te zorgen dat het voor elkaar komt. We maken graag een passende offerte voor jouw plannen.

Bekijk hier onze projecten

Onderhoud en renovatie

Er is in en om huis helaas altijd wel iets dat moet gebeuren. Of er nu iets stuk gaat of dat het je eigen wens is om eens iets te veranderen. Onderhoud ontkom je niet aan, maar als je het bijhoudt dan valt de hoeveelheid het werk best mee. Is er bij jou ook iets hoognodig en zie je het zelf niet zitten of is de klus te groot? We gaan graag bij jou aan de slag.

Bekijk hier onze projecten

Stucadoorswerk

Strak afgewerkte muren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Was het 10 jaar geleden nog voornamelijk Spachtelputz dat we aanbrachten, tegenwoordig wordt er meestal glad pleisterwerk gevraagd. Wij leveren stukadoorswerk met zeer hoge kwaliteit. Daarbij werken we uiterst netjes en leveren het project schoon op.

Bekijk hier onze projecten

Badkamer, keuken of toilet

Wilt u een nieuwe badkamer, keuken of toilet? Misvatting is vaak dat je de klus door een badkamer- of keukenbedrijf moet laten uitvoeren, maar niets is minder waar!  Jij kiest de tegels, sanitair en toebehoren en wij doen de rest. Binnen no-time badder jij heerlijk in je nieuwe badkamer of zit je op een prachtig nieuw toilet:-).

Bekijk hier onze projecten

afspraak maken?

Bouwbedrijf Aris Molenaar

Havenstraat 36
1736 KE Zijdewind (NH)
06-51904951
info@arismolenaar.nl

KvK 75478129
BTW-nummer NL001917385B05

Over ons

Wij zijn gevestigd in Zijdewind (NH), maar ons werkgebied is zeer breed en eigenlijk alles binnen een straal van 2 uur. We werken niet alleen in provincie Noord-Holland, maar ook regelmatig in Utrecht en Gelderland en Zuid-Holland. Waar we recent klussen hebben uitgevoerd? Hollands Kroon, West-Friesland, Zaanstad, Hilversum, Soest, Barneveld en zelfs in Apeldoorn.